Pesäpalloa yrityksille

Virkistyspäivä, yrityspesis

Onko edessä yrityksesi virkistyspäivä ja pakohuoneet ja hohtokeilaukset on jo niin nähty? On siis aika palata peruskoulun perusasioiden ääreen eli pelaamaan pesäpalloa! Roihuttaret ja muut Roihun joukkueet järjestävät huiman hauskoja ohjelmallisia yrityspesistapahtumia yrityksille. 

Tykypäivä, virkistyspäivä, liikuntapäivä tai asiakkaiden kanssa leikkimielinen kisailu yrityspesiksessä

You name it, me järjestetään se! Pesäpallotapahtuman perussettiin kuuluu Roihun pesäpallojoukkueen järjestämä lajiopastus, lämmittelyhetki pohjustamaan kovaa pesiskamppailua, leikkimieliset sääntösulkeiset, jotta peruskoulun pesisopit palautuisivat mieleen ja tietenkin peliä. Kentältä löytyvät teille välineet ja ottelutapahtumassa on käytössä kaikki samat pelitapahtuman tunnelmavälineet tulostauluista pelin selostukseen ja buffetin kisamakkaroihin, kuin aidoissa sarjapeleissäkin on. Pelaajistamme saatte lisävahvistusta joukkueisiin tarpeen tullen, jotta määrällisesti saamme pelit käyntiin.

Lisäksi räätälöimme ottelutapahtumaan kanssanne lisäosia toiveidenne mukaan. Tapahtuman kesto on yleensä 2-4 tuntia ohjelmasta riippuen.

Lue mitä STT:n tyky-päivänä pesäpallosta tykättiin!

Asu on vapaa ja tyyli rento, pääasia, että kaikilla on hauskaa

Järjestä yrityksellesi virkistyspäivä, ota yhteyttä ja pistetään pelipäivä kalenteriin. Tästä tykkäätte varmasti!

Laita meiliä: johanna.markkanen(at)gmail.com