Skip to main content
Ladypesis

Ladypesis

LADYPESIS JÄRJESTETÄÄN JÄLLEEN KESÄLLÄ 2024!

Ladypesis käynnistyy toukokuussa ja mukaan ovat tervetulleita kaikki pesiksestä ja liikkumisesta kiinnostuneet naiset. 

Mistä on kyse? 

Ladypesiksessä pidetään hauskaa! Ei ole väliä, oletko pesäpallon ensikertalainen vai kokenut konkari - tänne ovat tervetulleita mukaan kaikki pesisnaiset! Jos edellisestä kerrasta on vierähtänyt jo vuosia, sekään ei haittaa. Ladypesiksessä treenataan ja pelataan pesistä hyvällä fiiliksellä ja kukin taitojensa mukaan. 

Kuka voi osallistua?
Kuka tahansa nainen, joka haluaa liikkua mukavassa porukassa.

Missä Ladypesis pidetään?

13.5.-26.8.2024 välisenä aikana aina maanantaisin klo 19.30-21.00 Roihuvuoressa, pesäpallostadionillaKentän osoite on Satumaanpolku 4. 

Mitä tarvitaan mukaan?
Liikunnallinen varustus ja oma juomapullo. Välineet löytyvät seuralta, mutta jos omia räpylöitä, mailoja, kypäriä tai piikkareita löytyy, kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan!

Mitä ladypesis maksaa?

150€ koko kesä / kesä-syyskuu 120€ / heinä-elokuu 80€ / elokuu 40€ Maksu laskutetaan ilmoittatumisen yhteydessä ja automaattisesti laskutettava hinta muuttuu aina kuukauden vaihteessa

Ladypesis sisältää 16 ohjattua harjoituskertaa, harrastepassin ja Ladyn ilmaisen sisäänpääsyn 25.5. Roihuttaret - Lapuan Virkiä Roihuvuoressa pelattavaan kotiotteluun.
HUOM! Mikäli haluat ottaa osallistumismaksun yhteyteen Sporttiturva-vakuutuksen valitse se ilmoittautumisen yhteydessä. (Sporttiturva-vakuutuksen)

Ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä: