Skip to main content

Mukaan kumppaniksi?

Haluatko olla osa Roihuttarien tarinaa ja tukea meitä Superpesismatkalla ja siitä eteenpäin?

Miten pääset mukaan Roihuttarien matkalle?

Roihuttaria voi tukea monilla tavoilla, joista perinteisin on tietenkin yhteistyökumppanuus. Olemme miettineet valmiiksi jo yhteistyöpaketteja, joista voi valita sopivimman tai voimme räätälöidä juuri sinun yrityksellesi tai yhteisöllesi sopivimman tavan olla näkyvissä kanssamme ja tehdä yhteistyötä.

Perinteisen sponsorinäkyvyyden lisäksi Roihuttaret järjestävät jo suuren suosion saaneita yritystapahtumia, kuten yrityspesiksiä tykypäiviin tai asiakastilaisuuksiin.

Roihuttarien reippaat ja rivakat pelaajat ovat myös kiiteltyä ja usein käytettyä talkooväkeä monenmoisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Voimme auttaa asiakaspäivillä, esitellä yrityksenne tuotteita tai toimintaa, tai vaikkapa olla apuna inventaareissa tai lähetysten pakkaamisissa.

Tutustu kumppanuuspaketteihin täällä

 

Tukea Roihun junioritoimintaan? 

Myös Roihun junioreita voi tukea monella tapaa: tarjoamalla talkootehtäviä tai pientä sponssituloa. Lisäksi meillä on mahdollisuus kaupallistaa harrasteryhmiämme, kuten Pesiskoulua, Perhepesistä tai Lady-Pesistä. Jos haluat mukaan tukemaan juniori- ja harrastetoimintaa, ota yhteyttä!

Minna Koivisto
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.