TYKY-päivät

TYKY-PÄIVÄT PESÄPALLON PARISSA

Tykypäivä, virkistyspäivä, liikuntapäivä tai asiakkaiden kanssa leikkimielinen kisailu yrityspesiksessä You name it, me järjestetään se!

Pesäpallotapahtuman kattaukseen kuuluu Roihun pesäpallojoukkueen järjestämä lajiopastus, lämmittelyhetki pohjustamaan kovaa pesiskamppailua, leikkimieliset sääntösulkeiset, jotta peruskoulun pesisopit palautuisivat mieleen ja tietenkin peliä. Kentältä löytyvät välineet ja ottelutapahtumassa on käytössä kaikki samat pelitapahtuman tunnelmavälineet tulostauluista pelin selostukseen ja buffetin kisamakkaroihin, kuin aidoissa sarjapeleissäkin on. Pelaajistamme saatte lisävahvistusta joukkueisiin tarpeen tullen, jotta määrällisesti saamme pelit käyntiin.

Lisäksi räätälöimme ottelutapahtuman kanssanne toiveidenne mukaan - välipalaa, ruokailua - mitä vain toivotte! Tapahtuman kesto on yleensä 2-4 tuntia ohjelmasta riippuen.

Asu on vapaa ja tyyli rento, pääasia, että kaikilla on hauskaa. Järjestä yrityksellesi virkistyspäivä, ota yhteyttä ja pistetään pelipäivä kalenteriin. Tästä tykkäätte varmasti!

 

Lisätietoja:
Yrityspesisvastaava
Sonja Kari
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 77 66673
 
 

Tule mukaan toimintaan!

Roihussa on aina tilaa uusille harrastajille, joukkueiden taustahenkilöille, valmentajille ja tuomareille sekä ottelutapahtumien talkoolaisille. Tule mukaan toimintaan! 


Yhteystiedot

Roihuvuorentie 8 G (kellarikerros), 00820 Helsinki
Toimisto avoinna vain sovitusti

Seurasihteeri
Sirpa Karvonen
050-467 0061
seurasihteeri(at)roihu.fi

Kentät

Roihuvuoren kenttä
Osoite: Satumaanpolku 4, 00820 Helsinki

Myllypuron Liikuntapuisto
Myllytontunpolku 1, 00920 Helsinki

Meilahden liikuntapuisto
Meilahdentie 2a, 00520 Helsinki


Roihu ry 2021-. © Oikeudet muutoksiin pidetään.