YRITYKSILLE

TULE MUKAAN TUKEMAAN JA KANNUSTAMAAN ROIHUN NAISTEN YKKÖSPESISJOUKKUETTA KAUDELLA 2016

Pesäpallon Ykköspesistä pelataan jälleen tänä kesänä Roihuvuoressa. Roihun tavoitteena on nostaa nuorella joukkueellaan helsinkiläinen pesäpallo uudelleen Superpesikseen ja tarjota kaupunkilaisille ainutlaatuista ottelutunnelmaa! Roihun kotikatsomo on täysillä mukana peleissä ja on positiivisesta kannustuksestaan kuuluisa Suomen pesäpallopiireissä.

Kutsumme Yrityksenne mukaan tukemaan Roihun Naisten Ykköspesisjoukkuetta!

Tukemalla Roihun Naisten joukkuetta Teillä on mahdollisuus saada näkyvyyttä Yrityksellenne esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

  • Mainos peliasuissa
  • Mainos kentänlaidalla koti-otteluissa
  • Äänimainontaa Roihun kotiotteluissa (esim. otteluisännyys)
  • Mainos käsiohjelmassa
  • Mainontaa Roihun sosiaalisessa mediassa (esim. videomainonta)

Yllämainituista tarjoamme myös valmiita mainospaketteja nimillä Kunnari, Kärki, Tolppa ja Viuhka. Voimme myös muovata paketin yrityksenne tarpeiden mukaiseksi. Pelipuvuissa ja kenttämainoksissa yrityksenne näkyisi kaikissa Naisten Ykköspesiksen kotiotteluissa.

Ota Koppi Roihun mainospaketeista ja pyydä lisätietoja!
seurasihteeri@roihu.fi

Yritysten tyky-päivät!
Roihu
järjestää myös yrityksille tyky-päiviä, jossa joukkueemme pelaajat opastavat ja valmentavat innostuneesti ja ammattitaitoisesti pesäpallon pelaamiseen. Välineet tulevat Roihulta. Yrityksenne voi myös haastaa toisen yrityksen pesäpallo-otteluun, järjestelyt vastaavat aitoa sarjaottelua sähkötauluineen ja kuulutuksineen.

Nyt vain pelaamaan tai haastamaan ja nauttimaan pesäpallosta ja kilpailun riemust !
Lisätiedot: seurasihteeri@roihu.fi

Roihu Pesis Ketju 100!
Voit myös osallistua Pesis Ketju 100 -hankkeeseen, jossa Naisten Ykköspesiksen lisäksi pesäpalloa viedään Itä-Helsingin kouluihin ja juurrutetaan vanhan kansallispelin asemaa Helsingissä.

Lisätiedot: seurasihteeri@roihu.fi